Camako avaa kokonaisnäkymän projektien tilanteeseen

 

 

Camako säästää aikaa ja resursseja yhdenmukaistamalla projektinhallinnan toimintatavat. Kaikki projektityöhön osallistuvat saavat käyttöönsä helppokäyttöisen työkalun roolinsa mukaisesti.

Asiakas

Steerprop Oy on johtava Azimuth-propulsiojärjestelmien suunnittelija ja valmistaja. Yhtiö on toimittanut käyttötarkoituksiinsa räätälöityjä ratkaisuja erilaisiin aluksiin ympäri maailmaa vuodesta 2000 lähtien. Kohteina ovat merenkäynnin vaativimmissa olosuhteissa toimivat alukset, kuten jäänmurtajat, hinaajat ja matkustaja-alukset.

Tarve

Ottaa käyttöön yksinkertainen ja helposti opittava projektinhallintajärjestelmä, jolla

  • projektipäällikkö pystyy suunnittelemaan ja ennustamaan projektinsa tilannetta
  • henkilöresurssien käyttöä voi suunnitella hallitusti usealle projektille
  • raportoidaan toteutuneet työtunnit helposti
  • yhdenmukaistetaan projektihallinnan toimintatapoja yhteisen välineen avulla

Ratkaisu

Ratkaisuksi valittiin Prohan kehittämä selainpohjainen Camako-ohjelmisto.

Päällimmäisenä prioriteeteissa on hyvä näkyvyys organisaation kaikkeen tekemiseen. Tunnit kirjataan ja käsitellään, jotta tiedetään mihin tekeminen yrityksessä kohdistuu. Toimitus- ja kehitysprojektien ohella käytössä ovat myös erityiset kirjauskohteet muun kuin projektityön seurantaan.

Asiakaskokemus ja saavutetut hyödyt

“Projektien kokonaistilanne pysyy hyvin hallussa, mikä tehostaa liiketoimintaamme. Projektien ja resurssien hallinta yhdenmukaisilla työkaluilla ja toimintatavoilla helpottaa suunnittelua, mittaamista ja seurantaa “, kertoo Steerprop Oy:n Senior Project Manager Olli Toivola.

“Camakon käyttöönotto toteutui suunnitelmien mukaan, ja koulutus ohjelmiston käyttöön oli sopivan kompakti”, Olli Toivola jatkaa.

Haluatko tutustua Camakoon tarkemmin?

Ota yhteyttä

www.camakoepm.com