Yritys

Missiomme on auttaa asiakkaitamme onnistumaan projekteissaan. Tätä teemme kolmella tavalla:

  • Autamme projektijohtamisen käytäntöjen ja toimintatapojen kehittämisessä
  • Valmennamme ja koulutamme henkilöstölle projektijohtamisen parhaita käytäntöjä
  • Tarjoamme projektijohtamisen tueksi tietojärjestelmiä

Vahvuutemme muodostuu kokemuksesta, tuotteista, omasta tuotekehityksestä ja osaavista kumppaneista sekä monipuolisista palveluista.

Kokemus

Kokemus ja osaaminen ovat työntekijöissä. Työntekijät eivät ole ”resurssipooli” tai ”henkilöstö”, vaan ammattilaisia, joilla on toisiaan täydentävät taidot, ja jotka ovat oppineet toimimaan yhdessä useiden vuosein ajan. Heidän osaamisensa ja kokemuksensa on perusta yrityksen menestykselle. Pitkä työura projektihallinnan alalla on opettanut meidät ymmärtämään eri toimialojen vaatimukset ja erityispiirteet. Kokemusta ja osaamista hankitaan päivittäin ottamalla haasteita vastaan, tutkimalla ja tekemällä.

Tuotteet

Tuotteet – se kova ydin, josta niin mielellämme puhumme! Oman tuotekehitysyksikkömme voimin kehitämme ohjelmistoja niihin tarpeisiin, joita tunnistamme asiakasyrityksissämme. Ohjelmistotuotteemme tunnetaan suorituskyvystään, toimintojen sopivuudesta ja modernista teknologiastaan.

Kumppanit

Omaa osaamistamme laajennamme hyvillä, pitkäaikaisilla kumppanuuksilla. Aina ei kannata kaikkea kehittää itse, vaan kyky auttaa asiakkaita on myös sitä, että osaa sovittaa olemassa olevia ratkaisuja ja välineitä asiakkaan tarpeisiin. Microsoft suurena pilviteknologioiden tuottajana tarjoaa välineitä ja arkkitehtuureja erinomaisten projektihallinnan ratkaisujen toteuttamiseen. Safran Software Solutions kehittää monipuolisia ratkaisuja investointiprojektien ja huoltoseisokkien hallintaan.

Palvelut

Projektitoiminnan ympärille tarjoamme kattavat palvelut. Kaikki mitä asiakkaamme tarvitsevat projektitoiminnan kehittämiseen he saavat meiltä. Välineiden käyttöön saaminen vaatii asiantuntevaa käyttöönoton palvelua. Kun väline on saatu käyttöön, käyttäjät tarvitsevat tukipalveluita. Jos organisaatiolta puuttuvat yhteiset projektihallinnan menetelmät, autamme niiden kehittämisessä. Kun välineet ja menetelmät jalkautetaan organisaatioon, me tarjoamme projektityövalmennusta ja välinekoulutuksia.

Tekniikka

Oman palvelukeskuksen avulla voimme tarjota kilpailukykyisen alustan SaaS-palveluille. Palvelukeskuksestamme asiakkaamme voivat käyttää ohjelmistoja ilman, että heillä on tarvetta hankkia teknistä osaamista ohjelmistoista. SaaS-palvelut ovat saatavilla kuukausimaksulla ilman, että asiakas hankkii omia lisenssejä.

Taustaa

Geeniperimäämme on suomalainen tekemisen meininki. Uskomme että ongelmat on tehty ratkottaviksi. Meillä on mahdollisuus entistä paremmin keskittyä asiakkaidemme projektijohtamisen kehittämiseen.

Yhtiö on alun perin perustettu vuonna 1984. Prohan toiminta laajentui ohjelmistoliiketoiminnan lisäksi kattamaan myös projektihenkilöstön vuokrauksen globaaleilla markkinoilla. Yhtiön kansainvälistyessä nimeksi muutettiin Dovre Group.

Proha nimi palaa alkuperäiseen käyttöön. Keväällä 2019 Dovre Group yhtiöitti projektihallinnan konsultointi- ja ohjelmistoliiketoiminnat itsenäiseksi Proha-nimiseksi yhtiöksi. Yhtiö on 100% Dovre Groupin omistama. Dovre Group Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä.

Ole meihin rohkeasti yhteydessä kerromme mielellämme lisää.

Ota yhteyttä