Vastuullista kotimaista aurinkosähköä: Mahdollisuudet ja haasteet.

Ville Vairisen, Solarigo Systems Oy:n teknologiajohtajan, syväluotaava esitys Projektipäiviltä 2023 ”Vastuullista kotimaista aurinkosähköä: Mahdollisuudet ja haasteet” tarjoaa ainutlaatuisen näkymän aurinkosähkön tulevaisuuteen Suomessa. Esityksessä käydään läpi yrityksen rakentamia kiinteistökohtaisia paikallisvoimaloita ja teollisuuden aurinkosähköpuistoja, joita on yli 230 kappaletta, sekä avataan Solarigon markkinajohtajuutta Suomen aurinkopuistojen saralla.

Vairinen ei ainoastaan esittele Solarigon vahvaa asiantuntemusta, joka on kasvanut perustamisvuodesta 2015 lähtien, vaan myös valottaa aurinkosähköjärjestelmien rakentamisen vaiheita eri kokoluokissa, aina kotitalouksista suuriin yli 30 megawatin projekteihin. Hän jakaa myös oivalluksia aurinkosähköpuistojen taloudellisista ja ympäristöllisistä hyödyistä, kuten Case Sulkavan tapauksessa, jossa aurinkosähkö mahdollistaa konkreettisen ilmastoteon ja taloudellisen hyödyn alueen asukkaille.

Esitys on tarkoitettu niille, jotka ovat kiinnostuneita vastuullisesta energiantuotannosta ja uusiutuvan energian tulevaisuudesta. Jos haluat ymmärtää paremmin, miten aurinkosähkö voi muuttaa energiaprofiilia Suomessa ja mitkä ovat alan nykyiset trendit ja tulevaisuuden mahdollisuudet, lataa ja katso tämä asiantunteva esitys. Se tarjoaa tietoa, joka on sekä ajankohtaista että merkityksellistä kaikille uusiutuvan energian sidosryhmille.

Solarigo Systems Oy on Prohan asiakas, joka käyttää Camako projekti- ja projektisalkkujen hallintaratkaisua mm. toimitusprojektiensa kustannustenhallintaan.